23 juni: Kids Survival Day

Gepubliceerd op 12-06-2012

Durf jij de uitdaging aan?

Zaterdag 23 juni organiseert Isala Groep Scouting Doesburg weer een Kids Survival Day. Kinderen van 6 tot en met 11 jaar kunnen hun grenzen verleggen op het survivalparcours dat bestaat uit touwbruggen, een hindernisbaan, een oversteek met een vlot en nog veel meer!

- Touwbrug4-400-400.jpg

De inschrijving begint om 13.30 en om 14.00 uur gaat het programma van start. In kleine groepjes wordt er onder begeleiding van oudere scouts een parcours afgelegd. De dag eindigt om 16.30 uur. Deelname aan de Kids Survival Day kost 1 euro.

De Kids Survival Day wordt ieder jaar door Scouting Doesburg georganiseerd, Dat de dag niet alleen voor leden is, is een bewuste keuze. Het is een perfecte manier om andere kinderen kennis te laten maken met scouting!

De reguliere opkomsten van de bevers, welpen meiden en welpen jongens gaan zaterdagochtend 23 juni niet door. Zij zijn in de middag natuurlijk welkom om te komen survivalen, deelname is voor hen gratis. De padvindsters en verkenners helpen de hele dag bij de activiteiten van de Kids Survival Day.