Beverkamp 2019

Gepubliceerd op 31-05-2019

Op vrijdag kwamen de bevers vol verwachting binnen op het gebouw. Nadat ze met hun vader of moeder hun bed hadden klaar gemaakt mochten ze lekker bij de openhaard zitten die aangestoken was. 

Na het kletsen bij het vuur was het tijd voor het avondspel. De bevers speelden samen met de leiding stratego. Ze moesten de vlag van het andere team zien te veroveren. Van al dat gezoek werden ze best moe en hongerig. Gelukkig was het daarna tijd om op hun bed een film te kijken met popcorn die gemaakt was op het vuur.

- 20190511_101312-500-300.jpg

Na de film was het tijd om de pyjama aan te trekken en lekker te gaan slapen. De bedden bevielen erg goed, want de volgende ochtend lagen alle bevers nog te slapen toen de wekker van de leiding af ging, wat een luxe! De volgende ochtend

Voordat het spel van Bas begon hebben we eerst alle spullen opgeruimd. 

Daarna hebben we het spel van Bas gedaan de bevers moesten hun bestek en borden gaan zoeken anders zouden ze natuurlijk niet kunnen eten. Nadat ze dat gedaan hadden zijn we met zn alle gaan ontbijten met ei, lekkere warme oven broodjes  en boterhammen.

En natuurlijk mochten ze ook hun brood beleggen. Het feestje op brood(vruchten hagel) viel erg in de smaak.

Na het ontbijt zijn we met zn alle naar de Dierense speeluin geweest. We hebben daar veel gedaan, op de springkussen heel erg hoog springen zo dat het net lijkt dat we vogels zijn, we zijn allemaal wezen skelterrijden, en heel hard schommelen. Met hier en daar een verkeersongeluk is iedereen er toch heel vanaf gekomen.

- 20190511_103114-500-300.jpg

Na de tijd kregen we allemaal nog een lekker ijsje en zijn we weer terug gegaan naar de knoop. Daar hebben de bevers gevoetbalt, zodat de leiding onder tussen het vuur kon aanmaken voor het avond eten. Dat was pizza! Er waren genoeg dingen om uit te kiezen en alle bevers hebben zelf hun pizza belegd, alleen miste Steven toch wel de annanas.

De eerste keer ging het mis want de pizzas bleven plakken aan het folie waardoor ze niet meer lekker waren. Toen hebben ze helaas opnieuw moeten beginnen maar dat vonden ze niet zo heel erg. Ondertussen kwamen de ouders er ook aan, en hebben ze mee geklets en bij het vuur gezeten.

Aan het einde hebben we de spullen van de bevers gepakt en zijn we met papa en mama weer lekker naar huis gegaan zodat we goed konden uitrusten van het leuke kampje.

Bekijk alle foto's

Terug naar het nieuwsoverzicht