Kids Survival Day

Gepubliceerd op 20-06-2011

Durf jij de uitdaging aan?
Zaterdag 2 juli organiseert Isala Groep Scouting Doesburg weer een Kids Survival Day. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen hun grenzen verleggen op het survivalparcours dat bestaat uit touwbruggen, een hindernisbaan, een oversteek met een vlot en nog veel meer!

Over de Kids Survival Day- KSD-200-200.jpg
De inschrijving begint om 13.30 en om 14.00 uur gaat het programma van start. In kleine groepjes wordt er onder begeleiding van oudere scouts een parcours afgelegd. De dag eindigt om 16.30 uur.
Deelname aan de Kids Survival Day kost 1 euro.

Achtergrond Kids Survival Day
De Kids Survival Day wordt ieder jaar door Scouting Doesburg georganiseerd, met uitzondering van vorig jaar, toen vierden de vereniging haar 65-jaar jubileum op een andere manier. De Kids Survival Day is altijd de laatste opkomst van het seizoen. Dat de dag niet alleen voor leden is, is een bewuste keuze. Het is een perfecte manier om andere kinderen kennis te laten maken met scouting!

Reguliere opkomsten
De reguliere opkomsten van de bevers, kabouters en welpen gaan zaterdagochtend 2 juli niet door. Zij zijn in de middag natuurlijk welkom om te komen survivalen, deelname is voor hen gratis. De padvindsters en verkenners helpen de hele dag bij de activiteiten van de Kids Survival Day.