Kom broodjes bakken met Scouting Doesburg!

Gepubliceerd op 16-03-2011

Op zaterdag 26 maart is het Nationale Scoutingdag. Scouting Doesburg nodigt alle kinderen van 4 t/m 12 jaar uit om een broodje te komen bakken op de driesprong in de stad.

Je bent welkom om op zaterdag 26 maart tussen 11.00 uur en 14.00 uur een broodje te komen bakken. Onder begeleiding van oudere scouts en scoutingleiding bak je een broodje boven echt vuur. Als je broodje klaar is, kun je deze vullen met bijvoorbeeld hagelslag, jam of suiker. Bij het opeten van je broodje krijg je ook nog een bekertje ranja. Het bakken van een broodje is helemaal gratis. Je kunt ons vinden op de driesprong in de stad, de kruising van de Meipoortstraat, Ooipoortstraat en Kerkstraat.

De reguliere opkomsten van de Bevers, Kabouters en Welpen gaan deze ochtend niet door. De Padvindsters en Verkenners helpen bij het bakken van de broodjes.

Over Isala Groep Scouting Doesburg
Als je meer wilt weten over Scouting Doesburg kun je bij het broodjes bakken vragen stellen aan leiding of scouts. Kun je niet komen, maar wil je toch graag meer weten? Neem dan eens een kijkje op onze website www.scoutingdoesburg.nl of kom op een zaterdagmorgen eens langs op ons Clubhuis De Knoop aan de Panovenweg 1.

Nationale Scoutingdag
De Nationale Scoutingdag vindt jaarlijks plaats in het weekend dat de klok naar de zomertijd gaat. De dag wordt door groepen in het hele land gebruikt om hun scoutinggroep te laten zien aan hun stad of dorp. Sinds drie jaar organiseert Scouting Doesburg op deze dag het broodjes bakken in de stad.