Uniformen

De Stichting Scouting Doesburg biedt de mogelijkheid om tweedehands uniformen te kopen. Deze tweedehands uniformen zijn alleen beschikbaar voor leden van Scouting Doesburg. U kunt hiervoor contact opnemen met José Quaedvlieg.

José Quaedvlieg

ArtikelVerkoopprijsTerugkoopprijs
Rode blouse (Bevers) € 10,00 € 9,00
Groene blouse (Welpen) € 10,00 € 9,00
Beige blouse (Verkenners en Padvindsters) € 10,00 € 9,00
Scoutfit bouse € 15,00 € 14,00
Scouting Doesburg T-shirt, wit (nieuw) € 5,00 -
Scouting Doesburg T-shirt, wit  (oud) € 4,00 -
Scouting Doesburg T-shirt, rood (oud) € 7,50 -
Bruine das (nieuw) € 7,00 -
Bruine das (gebruikt) € 2,50 € 2,00
Dasring € 1,50 -
Dasring met logo Isala Groep (nieuw) € 2,50 -

Alle blouses worden in principe verkocht met Scouting Nederland installatieteken. De rode blouse (voor Explorers, Stam en stafleden) verkopen wij niet. Ook het eigen oranje explorershirt zit niet in het assortiment, deze is bij de Explorers zelf te verkijgen.

Rode, groene en beige blouses worden, indien deze in goede staat verkeren, in principe teruggekocht tegen de hierboven genoemde terugkoopprijzen. Alleen blouses waar insignes op genaaid zijn geweest kunnen worden teruggenomen, blouses waar de insignes op gelijmd zijn kunnen niet teruggenomen worden. Of artikelen in goede staat verkeren is ter beoordeling van José Quaedvlieg.

Indien uw kind een grotere maat trui of blouse nodig heeft, dan kunt u deze omruilen. Hiervoor betaald u slechts € 1,00.

Indien uw kind naar een andere speltak gaat dan kunt u de trui of de blouse omruilen voor slechts € 1,00.

Hoewel wij proberen een volledige voorraad aan te houden kunnen wij niet garanderen dat alle artikelen en alle maten altijd op voorraad zijn. Wij vragen uw begrip hiervoor.