Reserveren

Middels dit formulier kunt u een aanvraag versturen voor het huren van het clubgebouw De Knoop van Scouting Doesburg. De verhuurcoördinator neemt contact met u op en stuurt u een huurovereenkomst toe. Deze huurovereenkomst dient u te ondertekenen en retour te zenden. De reservering is pas definitief zodra door de verhuurcoördinator de ontvangst van de ondertekende huurovereenkomst is bevestigd.

Indien u wilt controleren of het gebouw beschikbaar is, kunt u de altijd actuele verhuurkalender raadplegen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn verzoeken wij u om alle velden in te vullen.

Let erop dat u (met uitzondering van de zomervakantie) op zaterdagochtend van 9.30 uur tot en met 12.30 uur niet in het gebouw terecht kunt. Er is wel ruimte om uw spullen in het gebouw achter te laten.

Minimale huursom bedraagt € 350,- per verblijf.

Betalen van de huur is alleen via iDEAL mogelijk!