QR- Puzzeltocht

Van 1 t/m 16 mei 2021 (meivakantie) kun je in de binnenstad van Doesburg, geheel corona proof, meedoen aan een leuke QR-puzzeltocht. Wanneer je daarna ook het antwoord op onze prijsvraag kunt beantwoorden maak je kans op een ‘lekkere’ cadeaubon! Lees hieronder hoe het in zijn werk gaat en doe mee!

Voor wie?
Deze QR-puzzeltocht is voor alle kinderen die het leuk vinden om tijdens de meivakantie lekker buiten te speuren en puzzelen. Je kunt hem eventueel samen met (iemand uit) je gezin doen of misschien met een vriendje of vriendinnetje. Overleg wel even met je ouders of je alleen mag gaan of dat er iemand met je mee gaat. Je hebt sowieso een telefoon nodig waarmee je een QR-code kan scannen.

Waar en wanneer?
Alle onderdelen van de QR-puzzeltocht (10 posters met een unieke QR-code) zijn van 1 t/m 16 mei (meivakantie) te vinden in de etalages van/achter het raam bij Doesburgse ondernemers in de binnenstad. Je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je (tussen 1 en 16 mei) start met deze puzzeltocht en je kunt hem eventueel in meerdere keren doen.

Wil je kans maken op een ‘lekkere’ cadeaubon? Zorg dan dat je vóór 17 mei 2021 jouw antwoord op de prijsvraag hebt ingestuurd. Dit kan onderaan deze pagina: vul het antwoord op de prijsvraag, je naam, leeftijd en mailadres in en klik op verzenden.

Hint naar de eerste poster met QR-code