Inschrijven Pietenbericht

Laat hier uw gegevens achter als u in december ook een gepersonaliseerd videobericht van de pieten wilt ontvangen en/of gebruik wilt maken van de klopservice!

De kosten voor een videoboodschap van de pieten zijn โ‚ฌ15,- voor een bericht van ongeveer 10 minuten. Dit is inclusief een persoonlijk bericht aan maximaal 2 personen. Wilt u dat de pieten de tijd nemen om meer personen toe te spreken, dan kost dit โ‚ฌ1,- per extra persoon.

Kosten voor de klopservice (desgewenst inclusief strooigoed door de brievenbus en eventueel het neerzetten van uw cadeaus bij de deur) zijn โ‚ฌ5,- per adres in Doesburg of Angerlo (daarbuiten alleen in overleg).

Betaling gaat via een link met betaalverzoek die u in de bevestigingsmail ontvangt. Na betaling is uw inschrijving pas definitief.

Het aanvragen van een ‘Pietenbericht’ kan tot en met 23 november. Heeft u (eerst) nog vragen? Mail deze dan naar pieten@scoutingdoesburg.nl en vermeld ‘Pietenbericht’ in uw onderwerp.

Wij vragen uw e-mailadres voor het versturen van een antwoordbevestiging, betalingslink en het toesturen van de videoboodschap en/of het opnemen van contact indien nodig. Desgewenst kunt u uw telefoonnummer achter laten zodat wij u ook telefonisch kunnen bereiken wanneer daar een reden voor is. Deze gegevens worden na het leveren van de bestelde diensten (uiterlijk 31-12-2020) weer verwijderd.