Het gebouw reserveren

Middels dit formulier kunt u een aanvraag versturen voor het huren van het clubgebouw De Knoop van Scouting Doesburg. De verhuurcoördinator neemt contact met u op en stuurt u een huurovereenkomst toe. Deze huurovereenkomst wordt definitief door het doen van een aanbetaling, informatie hiervoor ontvangt u per mail. Vanwege het administratieve proces vragen wij de huuraanvraag uiterlijk 1 maand, maar het liefst 2 maanden, voor aanvang van de huurperiode in te dienen. Bij een latere aanvraag kunnen wij niet garanderen dat het gebouw gehuurd kan worden

Indien u wilt controleren of het gebouw beschikbaar is, kunt u de altijd actuele verhuurkalender raadplegen. Houd er rekening mee dat ons gebouw te huur is vanaf twee nachten, het is dus niet mogelijk om ons gebouw voor 1 overnachting te huren.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn verzoeken wij u om alle velden in te vullen.

Let erop dat u (met uitzondering van de zomervakantie) op zaterdagochtend van 9.30 uur tot en met 12.30 uur niet in het gebouw terecht kunt. Er is wel ruimte om uw spullen in het gebouw achter te laten.